Οι τιμές μας προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Καθαρισμοί Χώρων - Keep Clean

Πευκών 80
144 51 Μεταμόρφωση,

Τηλέφωνο 210 28.29.913
Κινητό τηλέφωνο 6984 61.00.05

%69%6E%66%6F%40%6B%65%65%70%63%6C%65%61%6E%2E%67%72

keep clean

Στην αρχή

Πλύσιμο Μοκετών - Καθισμάτων - Στρωμάτων

Katharismoi xoron Keep Clean
Καθαρισμοί χώρων - Keep Clean

Η εταιρεία Keep Clean αναλαμβάνει υπεύθυνα το πλύσιμο μοκετών, καθισμάτων & στρωμάτων χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα του καθαρισμού. Με τη χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς σας εξασφαλίζουμε υψηλά και ποιοτικά αποτελέσματα στο πλύσιμο μοκετών, καθισμάτων, στρωμάτων κλπ. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση των πανίσχυρων μηχανημάτων μας:

  • ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ για τον καθαρισμό και  γυάλισμα.
  • ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ της εταιρείας Kärcher για τον βαθύ βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση όλων των επιφανειών χωρίς την χρήση χημικών προιόντων (όπου το απαιτούν οι ανάγκες).
  • ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΑΠΕΔΩΝ της εταιρείας Nilfisk, ένα μηχάνημα νέας γενιάς που προσφέρει προηγμένο και αξιόπιστο καθαρισμό δαπέδων και επιφανειών.
  • ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΟΚΕΤΩΝ extraction, για το αποδοτικότερο και το πλέον αξιόπιστο καθάρισμα των μοκετών σας.
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΘΡΑ για άψογα αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού εκτελούνται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Όλες οι εργασίες παρακολουθούνται από επόπτη της εταιρείας μας, ο οποίος επικοινωνεί άμεσα μαζί σας για τη βέλτιστη συνεργασία μας και την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη και να σας ενημερώσουμε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές!